Zoek binnen de website

Update financiële markten week 37, 2017

11-sep-2017 | Onderwerpen: Kansen en risico´s in overgang naar elektrische auto´s; Voorkeur voor aandelen boven obligaties; Value heeft het moeilijk, ondanks sterke economie;

    

 

 

Bekijk het gehele artikel onderaan deze pagina.


Over de auteur 

Han Dieperink werkt sinds 2009 als Chief Investment Officer binnen de afdeling Retail & Private Banking van Rabobank. Daarvoor bekleedde hij tussen 1995 en 2009 soortgelijke functies bij Schretlen. Als Chief Investment Officer geeft Han sturing aan de beleggingsvisie voor particuliere klanten en is hij de spreekbuis op het gebied van beleggingen voor Retail & Private Banking. Han zal regelmatig zijn visie op de markten met u delen.


Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u (publiekelijk) reageren op dit bericht? Email ons of meldt u aan op Linkedin bij de Rabo Global Markets groep.


Dit artikel is geschreven op persoonlijke titel en valt onder de voorwaarden genoemd in onze disclaimer. We willen graag de volgende aspecten uit de disclaimer nog bijzonder onder de aandacht brengen:


De inhoud van de blogs kan gebaseerd zijn op bepaalde veronderstellingen, gegevens, opinies of voorspellingen en is aan veranderingen onderhevig. De informatie op de blog is niet bestemd om u of andere partijen, beleggings- of andersoortig advies te verstrekken. U dient eventuele beleggings- of andersoortige beslissingen niet op de informatie op deze website te baseren. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Indien u verdere informatie of advies nodig heeft met betrekking tot de informatie vermeld op deze blog of advies aangaande uw financiële situatie en/of beleggingsdoeleinden, dan dient u zich te wenden tot een financieel adviseur.

Update financiële markten, week 37, 2017