Zoek binnen de website

Over Rabo Global Markets

Contact

Het Rabo Global Markets team staat opgesteld voor diverse doeleinden, waaronder het bouwen van beleggingsproducten. Tevens zorgen wij voor de informatie op deze website op diverse producten waar Rabo Global Markets direct of indirect bij betrokken is. Natuurlijk staan wij open voor uw wensen of suggesties ten aanzien van producten, serviceverlening of informatieverstrekking.

Indien u in contact wenst te komen, mail ons dan via globalmarkets@rabobank.com.

Een product kiezenOver GM

Het Rabo Global Markets team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve beleggingsproducten. Deze producten stellen u in staat in bepaalde markten, industrieën of andere asset classes te beleggen, markten die anders mogelijk niet voor u toegankelijk zijn. Ook kunt u door middel van deze producten minder of juist meer risico nemen in vergelijking met de traditionele beleggingsmogelijkheden.

De verschillende soorten producten die u op onze website kunt vinden zijn gemaakt voor verschillende risico- rendementsprofielen. U kunt op deze website informatie vinden over onder andere beleggingsproducten die zijn gestructureerd door Rabobank. Tevens biedt Rabo Global Markets productinformatie – inclusief die van de onderliggende waarde - gedurende de gehele looptijd zodat u in staat wordt gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.